Telefoon: +32 477 / 72.98.97 - E-mail: info@see3d.be

Wat is SU Podium Browser? Duizende Gebruiksklare 3D Objecten Klaar Voor Gebruik In SketchUp.

SU Podium Browser voorziet in duizenden  gebruiksklare componenten zoals verlichting, meubilair, planten en materialen beschikbaar vanop een webserver, direct downloadbaar naar je SketchUp model. Door SU Podium Browser content te gebruiken, kan de tijd aanzienlijk  verkorten om in SketchUp je model te ontwerpen en dan in Podium gevisualiseerd te worden. De inhoud zal direct in je model gedownload worden en is klaar om fotorealistisch gerenderd te worden met Podium. Je hoeft eenvoudigweg te klikken op een thumbnail in de Browser om inhoud in je SketchUp model te droppen of te verslepen. Wanneer je gaat renderen met Podium, zal de inhoud heel fotorealistisch overkomen, zelfs zonder enige extra voorbereiding. Podium Browser maakt deel uit van SU Podium V2.5 en werkt met  SketchUp 2016, Windows en Mac.

SU Podium Browser kan ook gratis gedownload worden, onafhankelijk van de plug-in voor SketchUp maar het functioneert het best met SU Podium V2.5

Gratis en betalende categoriën. Podium Browser bezit een opmerkelijk aantal gratis 3D verlichtingsarmaturen, 2D planten, hoge resolutie texturen, “Podium ready” 3D auto’s, render klaar meubilair en enkele Podium materialen. Podium Browser bezit ook een betalende categorie met meer dan 2,000 componenten en het groeit nog steeds. Deze betalende categorie kan men bekomen door de aanschaf van een licentie.  Je kan de betalende inhoud bij de thumbnails in de betalende categorie bekijken zonder een licentie aan te kopen.

“Drag en Drop” in SketchUp. Je kan alle componenten direct in je SketchUp model slepen en plaatsen. Dit betekent dat je op een thumbnail moet klikken maar dat je de muisknop niet ingedrukt mag houden want dit zorgt voor een download-opdracht voor het betreffende component. Beweeg dan je cursor naar de gewenste positie in SketchUp en wacht een tweetal seconden. SU Podium Browser zal het component downloaden op de plek waar je cursor zich bevindt binnen SketchUp.

SU Podium Browser Gratis inhoud – wat omvat het?

De beschikbare gratis inhoud omvat meer dan 300 verlichtingsarmaturen, een grote collectie aan 2D planten en bomen en honderden hoge resolutie texturen, automodellen met renderklare materialen en Podium materialen (zijn deze texturen die Podium reflectie eigenschappen hebben) en verschillende meubelen.

su-podium-browser-3d-objecten

su-podium-browser-3d-objecten

De 3D verlichtingsarmaturen komen samen met SU Podium V2 omni lichten of LEM’s en zijn renderklaar. Dit betekent dat alles watje hoeft te doen is klikken op de lampen en ze in je SketchUp-model droppen, positioneer de lichtinrichting en alles is klaar om te renderen.

De 2D aangezichten van planten kunnen worden gebruikt voor Podium renderings alsook voor het modelleren in SketchUp. In de hoge resolutie textuur bibliotheek werden zowel fotorealistische renderings alsook niet-foto-realistische SketchUp modellen opgenomen.

SU Podium Browser Betaalde inhoud – wat omvat het?

Betaalde inhoudscategorieën bezitten geavanceerde 3D planten, extra 2D planten, geavanceerde verlichting, geavanceerde Podium materialen, honderden renderklare meubels en huishoudelijke artikelen alsook exterieur onderdelen voor exterieur modelleren, 2D mensen en nog veel meer. Er wordt geregeld nieuwe Inhoud toegevoegd. Om te bekijken wat je in de betaalde inhoudscategorieën kan terugvinden, open de SU Podium Browser door op de SU Podium V2.5 afbeelding in de toolbar te klikken en selecteer “betaalde categorie”. Je krijgt de subcategorieën te zien onder de betaalde categorie.

podium browser 3

Lees hier verder over SU Podium Browser Dynamische Componenten, hoe je deze objecten naar je eigen noden kan aanpassen.

su-podium.be located at Pachtersdreef , Putte, . Reviewed by 36 customers rated: 4.5 / 5