Telefoon: +32 477 / 72.98.97 - E-mail: info@see3d.be

SketchUp – Podium Browser 3 is uit!

Podium Browser 3

Sinds september zijn er heel wat veranderingen aangebracht aan Podium Browser

Podium Browser 3 : de belangrijkste aanpassing is de compleet nieuwe interface, welke veel  gevraagde nieuwe functies bevat om de Browser ervaring nog beter te maken. Je kan nu je Google (gmail) profiel koppelen aan je Podium Browser en zo zijn er 2 nieuwe functies gegroeid die het werken met de Browser sneller maken
podium browser 3 1

Deze functies zijn:

Recent gebruikte items :  als je ingelogd bent, zal Podium Browser 3 een lijst tonen van de recent gebruikte modellen. Dit maakt het makkelijk om terug te gaan naar objecten die je al eens gebruikt hebt in je model, zonder deze telkens weer te moeten gaan zoeken.

Door op de knop “Recently used” te klikken, zal je deze lijst te zien krijgen.

Gebruiker Favorieten : Met Podium Browser 3 kan je nu ook je “favoriete” modellen aanduiden. Heel waarschijnlijk komen bepaalde modellen bijna in elk project terug. Elk object is vanaf nu voorzien van een ster icoon in de rechter bovenhoek. Hiermee kan je het aanvinken als een favoriet model.

Al deze modellen kan je daarna in een oogopslag terug bekijken met “My Favorites”  (op voorwaarde natuurlijk dat je ingelogd bent).

Je vraagt je misschien af waarom je moet inloggen voor deze functies? Wel, zo zorgt Podium ervoor dat deze informatie beschikbaar blijft, ook  als je wisselt van computer.

Podium venster is leeg?

Gebruik je Podium regelmatig dan zal je gemerkt hebben dat het in de laatste weken soms niet werkte … dit heeft alles te maken met de updates en de verbeteringen die men uitgevoerd heeft en die nog uitgevoerd worden.

Je kan altijd checken of de Browser werkt door deze link te gebruiken. Als je hier de content te zien krijgt dan werkt de Browser normaal en doet het probleem zich mogelijk alleen voor op jouw computer. Werkt het ook niet in je browser dan is de kans groot dat het een algemeen issue is of dat men verbeteringen aan het uitvoeren is.

Podium Browser inhoud blijft elke week groeien.

Met de “Recent Files” functie kan je alle recente objecten en materialen die toegevoegd werden bekijken. Er worden dus elke week nieuwe objecten en materialen toegevoegd. Momenteel beschikt Podium Browser over duizenden materialen en meer dan 10000 hoge kwaliteit 3d modellen die render klaar zijn.

De kostprijs van Podium Browser bedraagt momenteel 55Euro excl. btw.

Meer info over Podium Browser vind je hier.

 

Su-Podium
 

su-podium.be located at Pachtersdreef , Putte, . Reviewed by 36 customers rated: 4.5 / 5