Telefoon: +32 477 / 72.98.97 - E-mail: info@see3d.be

SU Podium Browser Dynamische Componenten

Je hebt misschien het kleine groene logo aan de linker onderkant van de afbeeldingen van sommige componenten in de SU Podium Browser van SU Podium reeds opgemerkt? Dit dynamische component logo geeft aan dat er enkele speciale opties zijn die aangepast kunnen worden. Previews van afbeeldingen in het algemeen vertellen je meer over wat je zoal kunt wijzigen of het nu de materiaalsoort, de dimensie, de staat of een andere is.

su podium dynamische componenten

Je kunt deze opties openen na het downloaden van het component en door het openen van de ‘component opties’ in het venster tabblad binnen SketchUp. Het activeren van de werkbalk “dynamische optie” zal ook alles aanzienlijk versnellen. Zodra het venster wordt geopend: Selecteer een van de dynamische componenten, verander de parameters in de lijst en klik op de knop toepassen.

su podium dynamische componenten sketchup eigenschappen

Hoewel nog niet alle dynamische componenten in de Browser al over een pictogram beschikken, kunnen alle verlichtingsarmaturen aan of uit worden gezet op deze dynamische manier en sommige van hen bieden de  keuze van het type licht. Als de previews meer dan één component tegelijk tonen, ook al hebben ze nog geen icoon, is het misschien wel de moeite waard om dit te bekijken. Alle afbeeldingen zullen in de nabije toekomst worden bijgewerkt, dus kijk uit naar dit kleine pictogram!

Ja, ik wil SU Podium en Browser zelf wel eens proberen, download de demo gratis en test voor 30 dagen en ontdekken hoe eenvoudig is mijn SketchUp modelen fotorealistisch kan renderen.

su-podium.be located at Pachtersdreef , Putte, . Reviewed by 36 customers rated: 4.5 / 5