Telefoon: +32 477 / 72.98.97 - E-mail: info@see3d.be

SU Podium Installatie en gebruik

Installeren en gebruik SU Podium V2

SU Podium V2 vereist SketchUp 7 of 8. Windows versie is vereist voor Windows XP, Vista  7 of 8. Vereist versie van Mac OS X 10.6.x of hoger. De V2-engine is multi-threaded wat betekent dat het zal profiteren van alle uw CPU core’s. U moet ook best een voldoende hoeveelheid RAM-geheugen te hebben om de 3D-scène te kunnen werken (4GB minimum). Hoe meer RAM je hebt, de meer complexe modellen kunt u renderen. Hebt u een 64-bits besturingssysteem, zullen Podium profiteren van al uw RAM-geheugen. Voor Windows zijn er twee versies, de 32-bits en 64-bits. Mac is alle 64 bit.

SU Podium Installatie

Het installatie process is heel eenvoudig en in de meeste gevallen is vergt het geen input van de gebruiker. Het belangrijkste is dat u wel  SketchUp 7 of 8 -versie hebt geinstalleerd, anders kan u SU Podium niet installeren en gebruiken.

Eerst moet u de juist versie van Podium downloaden, de volledige versie  als eveneens de gratis demo versie kan u hier aanvragen op onze SU Podium probeer het zelf pagina.

Na de registartie ontvangt u een email met de download links, hierbij is het uiterst belangrijk dat u de juist versie kiest!! Dand de gekozen versie opslaan op u computer.

SU Podium Activatie

Wil u SU Podium commerciële gebruiken moet u een licentie aanschaffen. Indien u al een licentie heeft aangekocht, heeft u een licentiecode van 16 tekens ontvangen om de volledige versie te activeren. De licentie kunt u op twee manieren registreren. U kunt ten eerste licentie kiezen uit de SU Podium V2 pull-down menu en uw licentie activeren. Ten tweede, wanneer u klikt op render, zal u worden gevraagd uw licentie te activeren. .

Su-Podium
 

su-podium.be located at Pachtersdreef , Putte, . Reviewed by 36 customers rated: 4.5 / 5