Telefoon: +32 477 / 72.98.97 - E-mail: info@see3d.be

Waar Is De SU Podium Browser Inhoud En Hoe Activeren?

Hoe krijg ik toegang to SU Podium Browser?

SU Podium Browser is opgenomen in SU Podium V2.6 en latere versies. Het is alleen toegankelijk via de werkbalk SU Podium V2. Kies dit pictogram om toegang te krijgen

Als je een gebruiker van SU Podium V2 bent maar niet de SU Podium Browser in je Podium tool bar vind installeer dan de laatste versie.

Als je nog geen SU Podium-klant bent, kun je de Browser downloaden door eerst SU Podium te installeren. Echter, zonder SU Podium V2 licentie, zal geen enkele van de renderklare componenten in een andere plug-in kunnen renderen.

Hoe SU Podium Browser activeren?

Om toegang te krijgen tot de betaalde inhoud dien je een licentie aan te kopen. Na het verkrijgen van een licentie, zal er een e-mail worden verzonden. Geef de 16 cijfers van je licentie in bij het dialoogvenster van de SU Podium browserinstellingen. Je kunt de licentiesleutel uit je email ook kopiëren en plakken. Je kunt de licentie ook handmatig invoeren. Na het invoeren van de licentie, klik op “opslaan” (save) zodat de licentiesleutel op je computer wordt opgeslagen.

su prodium browser licentie activeren

Klik hier om jouw SU Podium en Browser licentie online aan te kopen

su-podium.be located at Pachtersdreef , Putte, . Reviewed by 36 customers rated: 4.5 / 5